25% Zeitsparnis
50% mehr Saugkraft
75% weniger Motorgeräusch
100% Staub entfernen
200% Wert für Geld
frei Haus ab 20€
25% Zeitsparnis
50% mehr Saugkraft
75% weniger Motorgeräusch
100% Staub entfernen
200% Wert für Geld
frei Haus ab 20€

Hygiënisch stofzuigen met AstroVac

 

Hoogwaardig centraal stofzuigsysteem voor hygiënisch stofzuigen

AstroVac levert sinds 1979 een ruim assortiment centrale stofzuigsystemen, bestaande uit kwalitatief hoogwaardige stofzuigunits en componenten. Met vele RF Saugdosen, waaraan – verdeeld door het hele pand – heel eenvoudig en snel de stofzuigslang gekoppeld kan worden.

AstroVac – weg stof

AstroVac garandeert u een stofarme en schone werk- en leefomgeving door het gebruik van een centraal stofzuigsysteem. Ideaal voor o.a. woningen, winkels, kantoren, dierenartspraktijken, en natuurlijk sportscholen en gezondheidscentra!

Retraflex – weg slang

Ein Schlauch, der sich selbst aufbewahrt. Immer in der Nähe und immer einsatzbereit. Der Schlauch Ihres AstroVacs verschwindet in der Wand. Genauso einfach und schnell wie Sie ihn herausnehmen. bekijk de artikelen in de webshop

AstroVac liefert (Achtung!) die originalen Retraflex 2 Materialen.

Das Video ansehen  bekijk de brochure   bekijk de prijzen

MK25 – weg geluid

Wanneer je op zoek bent naar een centraal stofzuigsysteem met veel zuigkracht en weinig geluid, dan is de nieuwe MK25 stofzuigunit vast iets voor jou. Door de krachtige Lamb motor is deze stofzuigunit ideaal voor woningen en vergelijkbare toepassingen met 1 tot 10 stofcontacten. 600 m² vloeroppervlak? Met gemak!

De MK25 is geschikt voor een slang met elektronische toerenregeling op het handvat. Dat is geen overbodige luxe, want in veel gevallen zal de exceptionele zuigkracht van 37 KPA te hoog zijn. Het geluidsniveau van deze stofzuigunit is daarentegen extreem laag: op vol vermogen slechts 55 dB. De MK25 is veruit de stilste in de markt!

AstroVac in den Medien

Installatie Totaal is hèt platform voor installerende bedrijven en adviseurs. Lees hier. het nieuws item over AstroVac.

 

 

 

 

de_DEGerman