Je kunt bij AstroVac op de volgende manieren veilig betalen:

i-Deal

Je kiest tijdens het bestelproces voor “iDeal”. Je kunt vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen via de veilige omgeving van je eigen bank. Je kunt met iDeal betalen als je een factuur- en afleveradres in Nederland hebt.

PayPal

Je kiest tijdens het bestelproces voor “PayPal”. PayPal fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Er kan ook geld worden overgeschreven naar een eigen bankrekening via een persoonlijke PayPal account. Je kunt in heel Europa met PayPal betalen.

Bancontact

Je kiest tijdens het bestelproces voor “Bancontact”. Je kunt vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen via de veilige omgeving van je eigen bank. Je kunt met Bancontact betalen als je een factuur- en afleveradres in België hebt.

Sofort Banking

Je kiest tijdens het bestelproces voor “Sofort Banking”. Je kunt vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen via de veilige omgeving van je eigen bank. Je kunt met Sofort Banking betalen als je een factuur- en afleveradres in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Italië hebt.

Vooruitbetaling

Je kiest tijdens het bestelproces voor “vooruitbetaling”. Je bestelling wordt geleverd nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.Een betaling via overschrijving is meestal 1 werkdag onderweg. Desgewenst kun je aanvinken dat voorafgaand aan de levering telefonisch contact met je wordt opgenomen om in overleg een afleverdatum te bepalen.

Maak het bedrag van de orderbevestiging over naar NL45 ABNA 0520 0824 19 t.n.v. Van Dijnsen Multitrading BV te Breda. Vermeld altijd je ordernummer. Overige informatie, zoals BIC, IBAN, BTW- en KvK nummer vind je hier

Contant bij aflevering

Je kiest tijdens het bestelproces voor “remboursement”. Je betaalt het aankoopbedrag contant aan de chauffeur van GLS bij ontvangst van je bestelling. Voor remboursementen worden geen extra kosten gerekend. Remboursementen zijn uitsluitend mogelijk in Nederland.

Op rekening

Deze betaalmogelijkheid is voorbehouden aan de officiële AstroVac dealers in Nederland en België. Na registratie en goedkeuring wordt deze betaalmogelijkheid vrijgegeven.