Dealer Worden

LET OP: VOOR BELGIË ZOEKEN WIJ EEN HOOFDVERDELER!

De kracht van samenwerking

Bij AstroVac ben je als dealer verzekerd van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

Hoge merkbekendheid

AstroVac is sinds de introductie in 1979 duizenden malen succesvol toegepast in alle mogelijke toepassingen en wordt bovengemiddeld vaak geadviseerd vanwege de hoge mate van betrouwbaarheid van het product en de dienstverlening.

Verkoopondersteuning

Als dealer kun je je te allen tijde kosteloos laten bijstaan. Telefonisch of op locatie, samen met een commerciële buitendienst medewerker van AstroVac die het ontwerp- en verkoopproces samen met je in goede banen leidt. Zeker in de beginperiode adviseren wij u hier gebruik van te maken.

Rechtstreekse levering

AstroVac installaties worden rechtstreeks geleverd aan de dealer, zonder ingebouwde marges voor de groothandel. Zo houden we de prijzen laag, met instandhouding van de leveringssnelheid en met het gerichte advies dat erbij hoort.

De beste condities

Met onze dealers komen wij vooraf competitieve en uitdagende inkoopcondities overeen. Dit is een wederzijds belang, want wij zetten in op lange-termijn relaties.

Het beste product voor een scherpe prijs

Door het inkoopvolume is AstroVac in staat om kwalitatief hoogwaardige materialen aan te bieden tegen een zeer gunstige prijsstelling.

Een uitgebreid assortiment

AstroVac voert het meest uitgebreide assortiment, gebaseerd op de ervaringen en feedback van ruim 2.200 dealers en tienduizenden gebruikers in Nederland en België in de afgelopen 40 jaar.

Snelheid

AstroVac belevert haar dealers razendsnel. Dit geldt voor zowel complete installaties als losse onderdelen. Afhankelijk van het tijdstip van bestelling wordt uw zending diezelfde dag of uiterlijk de dag erna verzonden. Je hebt je bestelling dus altijd binnen 1 à 2 werkdagen in huis.

Voorraad

Alle materialen worden vanuit het centrale magazijn uit voorraad geleverd. Als dealer kun je ook reserve-onderdelen bestellen om kleine reparaties zelf uit te voeren en om de installaties van je klanten in goede staat te houden.

Reserve-onderdelen

AstroVac levert een groot assortiment reserve-onderdelen en houdt deze jarenlang voor je op voorraad zodat je er over kunt beschikken als je ze ècht nodig heeft.

Franko levering

Wij streven ernaar om de kosten zo laag mogelijk te houden. Bestellingen vanaf € 250 worden altijd franko geleverd. Voor bestellingen met een lagere orderwaarde wordt een bijdrage van € 9,00 gevraagd in de verzendkosten, ongeacht het aantal pakketten.

Retourmaterialen

Overtollige materalen worden, mits in goede staat, teruggenomen voor de prijs die je ervoor heeft betaald. Er wordt geen retourcommissie in rekening gebracht.

Brochures en handleidingen:

Brochures en nederlandstalige handleidingen worden kosteloos ter beschikking gesteld.

Ontwerp- en calculatieafdeling

Heb je advies nodig? Raadpleeg dan de ontwerp- en calculatieafdeling. Aan de hand van de bouwtekening ontvang je kosteloos een ontwerptekening en gedetailleerde offerte.

Tevreden klanten

Als AstroVac dealer laat je tevreden klanten achter. Daar doen we het voor! Benieuwd of klanten er ook zo over denken? Lees hier hun recensies

Meerdere bestelmogelijkheden:

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij je diverse bestelmogelijkheden. Jouw tijd is kostbaar, dus snelheid staat voorop. Je kunt telefonisch bestellen, per email of in voorkomend geval persoonlijk via een van onze buitendienstmedewerkers. Ook bieden wij de mogelijkheid om complete installaties via de online rekenhulp te bestellen, en hebben we een overzichtelijke webshop voor losse onderdelen.

Als AstroVac dealer kun je als volgt via de webshop bestellen: Ga naar ‘mijn account’ en vink eenmalig aan dat je dealer bent of wilt worden. Na goedkeuring worden je condities, als je ingelogd bent, meteen verwerkt in de prijzen en kun je op rekening betalen.

Fabrikant

AstroVac wordt gefabriceerd in USA door een van de wereldmarktleiders op het gebied van centrale stofzuigsystemen. Lindsay Manufacturing is wereldwijd de enige fabrikant die zich uitsluitend bezighoudt met het ontwikkelen en produceren van centrale stofzuigsystemen. En dat zie je terug in de kwaliteit van het product.

Reparatie

Als dealer kun je defecte onderdelen laten repareren. Met een doorlooptijd van doorgaans slechts enkele werkdagen kun je de reparatiekosten tot een minimum beperken.

Online offertes maken

Met je dealer inlogcode kun je met de online rekenhulp razendsnel via internet je netto materiaalprijs berekenen.

Geïnteresseerd?

De eerste stap is zo gezet. Vul het contactformulier in of (nog beter): bel met AstroVac!