25% tijdwinst
50% meer zuigkracht
75% minder motorgeluid
100% stof uit de ruimte
200% waar voor je geld
Gratis levering vanaf € 20
25% tijdwinst
50% meer zuigkracht
75% minder motorgeluid
100% stof uit de ruimte
200% waar voor je geld
Gratis levering vanaf € 20

Voordelen centraal stofzuigersysteem

Er zitten meerdere voordelen aan het gebruik van een centraal stofzuigersysteem. Het grootste voordeel is natuurlijk dat echt alle stof opgezogen wordt én naar buiten wordt afgezogen. Hiernaast heeft het gebruik van een centrale stofafzuiging nog meer voordelen. Zo is het systeem een schonere, sterkere en stillere stofzuiger. De voordelen van een centraal stofzuigersysteem op een rij:

voordelen centraal stofzuigersysteem

Schoner

De stofzuigunits van AstroVac zijn voorzien van een extra aansluiting om de vuile lucht direct naar buiten af te voeren. Het stof wordt opgevangen in de stofzuiger. Zo bent u het stof en het ongedierte dat is opgezogen voor 100% kwijt. Schoner kan niet!

Stiller

De centrale stofzuigersystemen van AstroVac worden altijd buiten de leef- of werkruimte geplaatst. Tijdens het stofzuigen hoort u dus alleen het geluid van de luchtverplaatsing en niet het geluid van de motor in de stofzuigunit. U stofzuigt niet alleen schoner, maar vooral ook stiller. Dat is wel zo aangenaam!

Sterker

De stofzuigunits van AstroVac hebben grote motoren en daardoor veel meer zuigkracht. Een conventionele stofzuiger zou met zo’n grotere motor veel te zwaar worden. Onze stofzuigunits worden aan de wand bevestigd en leveren wel de zuigkracht die u altijd al had gewild.

Bekijk hier de AstroVac brochure

nl_NLDutch