Conventioneel

Sluit de slang aan op een van de stofcontacten en start meteen met stofzuigen. Waar je maar wilt. Na gebruik hang je de slang weer op de ophangbeugel. Dit systeem is in nagenoeg elk pand toe te passen, dus ook in bestaande bouw.

De fraaie stofcontacten van slechts 90 x 90 mm zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen en sluiten veelal naadloos aan bij je schakelmateriaal.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende systemen om je stofzuigunit op afstand in- en uit te schakelen:

AstroVac levert sinds 1979 een ruim assortiment centrale stofzuigsystemen, bestaande uit kwalitatief hoogwaardige stofzuigunits en componenten

Direct-start

De stofzuigunit schakelt automatisch in als je de slang in het stofcontact doet. Een veilig en nagenoeg onverslijtbaar systeem.

 

Bekijk

Aan/uit schakelaar op het handvat

Je kunt ook kiezen voor een slang met een schakelaar. Dan schakel je de stofzuigunit aan en uit door middel van een schakelaar op het handvat. Wel zo handig als je even de telefoon wilt aannemen of gezellig een kopje koffie gaat drinken.

Bekijk

Schuifschakelaar op het handvat

Heb je wel eens behoefte aan wat minder zuigkracht? Bijvoorbeeld om de computer of je kwetsbare gordijnen te reinigen? Kies dan voor een slang met elektronische toerenregeling. Krachtig als het moet; zuinig als het kan.

Bekijk