25% tijdwinst
50% meer zuigkracht
75% minder motorgeluid
100% stof uit de ruimte
200% waar voor je geld
Gratis levering vanaf € 20
25% tijdwinst
50% meer zuigkracht
75% minder motorgeluid
100% stof uit de ruimte
200% waar voor je geld
Gratis levering vanaf € 20

Wordt u onze nieuwe verdeler?

AstroVac is op zoek naar installateurs en aannemers die verdeler willen worden van onze centrale stofzuiger systemen. Ga een samenwerking met ons aan zodat ook u de mogelijkheid heeft om dit product aan uw klanten te kunnen leveren. We vertellen u graag wat meer over de voordelen van een samenwerking en ons product.

 

Wat is een centraal stofzuigsysteem?

Een centraal stofzuigersysteem bestaat uit meerdere onderdelen. De stofzuig unit wordt buiten de leefruimte geplaatst en verbonden met een buizensysteem. Het buizensysteem is eenvoudig achter muren te plaatsen bij een renovatie of nieuwbouw. Stofzuigcontacten worden verdeeld over de ruimtes. Hier kunnen mensen hun slang koppelen en gemakkelijk de hele ruimte stofvrij maken.

  • Makkelijk te installeren
  • Ideaal bij renovatie- of nieuwbouwprojecten
  • Veel keuzemogelijkheden wat betreft design
  • Gunstig retourbeleid indien materiaal overblijft

 

Het voordeel van onze stofzuigers

De centrale stofzuigers van AstroVac hebben veel meer zuigkracht dan conventionele stofzuigers. Omdat het apparaat buiten de leefruimte wordt geplaatst hebben mensen geen last van het geluid. Een grote bijkomstigheid is dat men met een AstroVac systeem geen gefilterde lucht terug de ruimte in brengt. Dat gebeurt met huishoudelijke stofzuigers wel. Met ons systeem is stof 100% weg. Dat is prettig voor mensen die gevoelig zijn voor stofmijt, pollen, bacteriën, schimmels enzovoorts.

Waarom een samenwerking met AstroVac?

Wij zijn al ruim 40 jaar actief in onze branche waardoor wij u van deskundig advies kunnen voorzien. Bij AstroVac krijgt u de juiste producten en professionele service voor een goede prijs. Door het inkoopvolume is AstroVac in staat om kwalitatief hoogwaardige materialen aan te bieden tegen een zeer gunstige prijsstelling.

  • Rechtstreekse, snelle levering aan onze verdelers
  • Uitdagende inkoopcondities
  • Samenwerking voor de lange termijn
  • Nederlandstalige brochures
  • Offertes gemakkelijk berekenen met onze online berekentool

Verdeler worden van AstroVac

Wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking? Laat uw gegevens achter via het contactformulier zodat wij contact met u opnemen. Uiteraard kunnen wij uw vragen ook betalen via onze chat, e-mail of per telefoon.

Werktekening (PDF)
Maximale uploadgrootte: 10MB
reCAPTCHA
nl_NLDutch