Hoogwaardig centraal stofzuigsysteem voor hygiënisch stofzuigen

AstroVac levert sinds 1979 een ruim assortiment centrale stofzuigsystemen, bestaande uit kwalitatief hoogwaardige stofzuigunits en componenten. Met vele stofcontacten, waaraan – verdeeld door het hele pand – heel eenvoudig en snel de stofzuigslang gekoppeld kan worden.

AstroVac – weg stof

AstroVac garandeert u een stofarme en schone werk- en leefomgeving door het gebruik van een centraal stofzuigsysteem. Ideaal voor o.a. woningen, winkels, kantoren, dierenartspraktijken, en natuurlijk sportscholen en gezondheidscentra!

Retraflex – weg slang

Een slang die zichzelf opbergt. Altijd onder handbereik en altijd klaar voor gebruik. De slang van je AstroVac verdwijnt in de muur. Net zo makkelijk en net zo snel als je hem eruit haalt. bekijk de artikelen in de webshop

AstroVac levert (let op!) de originele Retraflex 2 materialen.

bekijk de video  bekijk de brochure   bekijk de prijzen

MK25 – weg geluid

Wanneer je op zoek bent naar een centraal stofzuigsysteem met veel zuigkracht en weinig geluid, dan is de nieuwe MK25 stofzuigunit vast iets voor jou. Door de krachtige Lamb motor is deze stofzuigunit ideaal voor woningen en vergelijkbare toepassingen met 1 tot 10 stofcontacten. 600 m² vloeroppervlak? Met gemak!

De MK25 is geschikt voor een slang met elektronische toerenregeling op het handvat. Dat is geen overbodige luxe, want in veel gevallen zal de exceptionele zuigkracht van 37 KPA te hoog zijn. Het geluidsniveau van deze stofzuigunit is daarentegen extreem laag: op vol vermogen slechts 55 dB. De MK25 is veruit de stilste in de markt!

AstroVac in de media

Installatie Totaal is hèt platform voor installerende bedrijven en adviseurs. Lees hier het nieuws item over AstroVac.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *